Svinekød i ingefær

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
85 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1612
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Sherry, tør
1 bdt.
Forårsløg, rå
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1/2 bdt.
Friske korianderblade
3 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Rørsukker
4 dl
Ris, parboiled (løse ris)
20 g
Ingefær
1 tsk.
Havsalt
1/2 stk
Limesaft
600 g
Svinekød, magert
2 tbsp.
Soyasauce

Svinekød i ingefær
Retten serveres med ris til. Følg anvisningen på pakken.
1) Skræl ingefær og hak fint. Hak hvidløg fint. Vask chilien, fjern kernerne og hak den fint.
2) Bland chili, ingefær, hvidløg, sherry, soyacauce og rørsukker til en marinade.
3) Skær svinekødet i strimler og kom det i marinaden. Lad det trække 1 time ca.
4) Tag kødet op af marinaden og skrab så meget af marinaden af som muligt.
5) Rens forårsløg og skær dem i mindre stykker.
6) Varm en gryde eller wok op med lidt olie i.
7) Steg kødet ved høj varme ca. 1 minut.
8) Tilsæt forårsløg og marinaden og steg videre i ca. 1 minut.
9) Smag til med salt og saften fra en lime.
10) Lige inden servering drysses med grofthakket koriander (masser af det)!
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?