- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9055
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2010
- 6 stk
- Æble / æbler
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 4 stk
- rødløg
- 2 stk
- Bouillon, grønsags
- 6 stk
- Svinekoteletter
- 2 tbsp.
- Karry (indisk)
- 1 stk
- Creme fine 7%
Svinekoteletterne steges på panden og krydderes med salt, peber og karry. Samtidig med stegningen hakkes rødløgene og æblerne skæres i tern. Når koteletterne næsten har fået nok – efter ca. 10 min (afhængig af tykkelsen), lægges de i et ildfast fad. Kom igen lidt olie på panden, derefter løgene og æblerne. Det hele svitses på panden sammen med karry – mængden af karry er naturligvis en temperament sag. Bouillonterningerne opløses i 2 – 3 dl. varmt vand i en kande, hvorefter det hældes over æblerne og løgene. Lad det koge i 5 min. hvorefter en flaske cremefine tilsættes. Efter behov tilsættes lidt sovsejævning. Det skal lige op på kogepunktet, indtil sovsen får den rette konsistens. Herefter hældes pandens indhold over korteletterne og stilles i ovnen i ca. 10 – 15 min. ved ca 180 grader.
Tilbehør: Vi valgte ris, groft hvidløgs brød og avocado salat.
har engang fået denne