Svinekoteletter i karry, æbler og løg i fad

Bedømmelse: 4.7/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
9055
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Æble / æbler
2 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Rapsolie
4 stk
rødløg
2 stk
Bouillon, grønsags
6 stk
Svinekoteletter
2 tbsp.
Karry (indisk)
1 stk
Creme fine 7%
Svinekoteletter i karry, æbler og løg i fad

Svinekoteletterne steges på panden og krydderes med salt, peber og karry. Samtidig med stegningen hakkes rødløgene og æblerne skæres i tern. Når koteletterne næsten har fået nok – efter ca. 10 min (afhængig af tykkelsen), lægges de i et ildfast fad. Kom igen lidt olie på panden, derefter løgene og æblerne. Det hele svitses på panden sammen med karry – mængden af karry er naturligvis en temperament sag. Bouillonterningerne opløses i 2 – 3 dl. varmt vand i en kande, hvorefter det hældes over æblerne og løgene. Lad det koge i 5 min. hvorefter en flaske cremefine tilsættes. Efter behov tilsættes lidt sovsejævning. Det skal lige op på kogepunktet, indtil sovsen får den rette konsistens. Herefter hældes pandens indhold over korteletterne og stilles i ovnen i ca. 10 – 15 min. ved ca 180 grader.
Tilbehør: Vi valgte ris, groft hvidløgs brød og avocado salat.


En kommentar

  1. Anonym sagde på september 10, 2012

    har engang fået denne

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?