Svinemørbrad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Visninger
1558
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1: Mørbraden skæres i 8 stykker.
2: Bøfferne bankes let og krydres med salt og peber.
3: Auberginen skæres i tynde skiver og drysses med salt på begge sider. De skal nu trække i 15 min. Derefter skylles saltet af og de duppes tørre.
4: Champignonerne renses og deles i kvarte.
5: Mørbraderne brunes i smørret på en pande. Svits champignonerne i samme fedtstof ved høj varme. Svits på samme måde auberginen.
6: Panden koges af med citronsaften og bøfferne lægges i. Hvidløg presses i
det skal nu simre i 20 min.
7: Hold grønsagerne varme i et fad i ovnen.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?