- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 1558
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2009
1: Mørbraden skæres i 8 stykker.
2: Bøfferne bankes let og krydres med salt og peber.
3: Auberginen skæres i tynde skiver og drysses med salt på begge sider. De skal nu trække i 15 min. Derefter skylles saltet af og de duppes tørre.
4: Champignonerne renses og deles i kvarte.
5: Mørbraderne brunes i smørret på en pande. Svits champignonerne i samme fedtstof ved høj varme. Svits på samme måde auberginen.
6: Panden koges af med citronsaften og bøfferne lægges i. Hvidløg presses i
det skal nu simre i 20 min.
7: Hold grønsagerne varme i et fad i ovnen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.