- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 10651
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 1 kg
- Kartofler
- 500 g
- Creme fraiche 18 %
- 2 tbsp.
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 20 g
- Smør, saltet
Svinemørbraden bliver lige lidt ekstra lækker, når der er lidt fyld i og bacon omkring.
I mørbraderne skæres der et snit på midten, lidt dybt uden at gå helt igennem. Basilikumbladene skæres groft og puttes i mørbraderne sammen med fetaen. Vikkel bacon rundt om kødet, så de er dækket helt til. Bring kartoflerne i kog. Imens presses hvidløget og blandes med creme fraichen, og det smages til med salt og peber og fløde. Steg svinemørbraderne på panden i ti minutter på hver side, til de er møre. Når der er fire minutter tilbage af kartoflerne sættes aspargesene i en gryde og dampes i fire minutter.
Hvad gør man med blandingen
Jeg spørger det samme som
Fik prøvet at lave opskriften
Er det nok at stege
Hej