Svinemørbrad i bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
10651
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Kartofler
500 g
Creme fraiche 18 %
2 tbsp.
Fløde 38 %, Piskefløde
20 g
Smør, saltet
Svinemørbrad i bacon

Svinemørbraden bliver lige lidt ekstra lækker, når der er lidt fyld i og bacon omkring.
I mørbraderne skæres der et snit på midten, lidt dybt uden at gå helt igennem. Basilikumbladene skæres groft og puttes i mørbraderne sammen med fetaen. Vikkel bacon rundt om kødet, så de er dækket helt til. Bring kartoflerne i kog. Imens presses hvidløget og blandes med creme fraichen, og det smages til med salt og peber og fløde. Steg svinemørbraderne på panden i ti minutter på hver side, til de er møre. Når der er fire minutter tilbage af kartoflerne sættes aspargesene i en gryde og dampes i fire minutter.


7 comments

  1. Anonym sagde på juli 22, 2012

    Hvad gør man med blandingen

    Bedømmelse: 5.0/5. Fra 2 stemmer.
    Vent venligst…
  2. Nielsina (not verified) sagde på august 15, 2012

    Jeg spørger det samme som

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på august 20, 2012

    Fik prøvet at lave opskriften

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på november 29, 2012

    Er det nok at stege

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  5. Anonym sagde på juli 5, 2013

    Hej

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?