- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3300
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 12, 2010
1) Fjern det værste fedt fra mørbraden, og steg den på en pande til den er brunet.
2) Mens den steger, tager du en gryde og putter portvinen, vand og bouillon i, og får det i kog. Kartoflerne koges med skræl på..
3) Når det koger og kødet er brunet ligger du kødet ned i gryden og ligger låg på, det skal den så simre i ca. 20 min. på svag varme.
4) Rens rodfrugterne og skær dem i skiver og steg dem på en pande, tilsæt lidt salt og peber.
5) Hæld fløden i en skål og bland det med mejsstivelsen.
6) Tag kødet op af gryden og pak det ind i noget stanniol, så den kan ligge og trække.
7) Si derefter vandet det har ligget i og hæld det på en ny gryde. Derefter tilsætter du fløden og lader det koge op, så det bliver tykt. (hæld lidt kartoffelvand i hvis den bliver for tyg) Smag til med salt.
8) Kødet stæres ud og ligges på et fad med kartoflerne, og rodfrugterne ved siden af.
Bon Appetit
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.