- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6398
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 16, 2012
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 4 tbsp.
- Soja
- 2 stk
- Gulerødder
- 2 stk
- porrer
- 1 knsp.
- Peber
- 1 tbsp.
- Raps- eller olivenolie
- 150 g
- Svesker uden sten
- 2 tbsp.
- Flydende honning
- 2 stk
- rødløg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 800 g
- Svinemørbrad, afpudset
- 1 dl
- Vand
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
Sådan gør du:
Skær kødet i store tern og brun det i olivenolie i en sauterpande. Hak løg og hvidløg. Skær gulerødder i skiver og snit porrer, forårsløg (kan udelades) og kom det i panden sammen med kødet. Hak sveskerne groft og tilsæt dem retten sammen med soja, flydende honning og vand. Lad retten småsimre til kødet er mørt. Smag retten til med salt og peber (husk at soja indeholder en del salt, så smag til inden du tilsætter for meget salt) og server retten med kartofler, fuldkornsris eller groft brød.
God fornøjelse og velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.