- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2559
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
Udben svineskanken og rids sværen med en halv centimeters afstand. Rids kastanierne og kog dem lige dækket med vand i ti minutter. Hæld vandet fra og frigør dem fra skal og hinde. Hak dem fint sammen med sveskerne og bland lidt salt og peber i. Put det som fyld ind i svineskanken hvor benet sad.Læg svineskanken i et ildfast fad med 2 dl vand og løget skåret i både. Kartoflerne kæres i både og lægges lige så ved. Krydr med salt og peber og lad det hele stege ved 150 grader i to timer.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.