Svineskank

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2559
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Udben svineskanken og rids sværen med en halv centimeters afstand. Rids kastanierne og kog dem lige dækket med vand i ti minutter. Hæld vandet fra og frigør dem fra skal og hinde. Hak dem fint sammen med sveskerne og bland lidt salt og peber i. Put det som fyld ind i svineskanken hvor benet sad.Læg svineskanken i et ildfast fad med 2 dl vand og løget skåret i både. Kartoflerne kæres i både og lægges lige så ved. Krydr med salt og peber og lad det hele stege ved 150 grader i to timer.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?