- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2025
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 26, 2020
En hel ny måde at lave frikadeller på. De vendes i kokosmel og steges olie.
Vareforbrug (4 pers.) 2 spsk. rasp 4 spsk. mælk 1 log 1 grøn peberfrugt 400 g hakket kød salt, peber lidt chilipulver 1 dl kokosmel 3 spsk. hakket persille 2 spsk. tomatpuré 3 spsk. olie
Tilberedningstid: 30 min.
Fremgangsmåde:
Lad raspen suge i mælken. Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne fra peberfrugten og hak den fint. Rør kødet med krydderier, løg, peberfrugt og 4 dele af kokosmelet. Tilsæt persille, tomatpuré og raspblandingen.
Form 12 æggestore frikadeller af farsen og rul dem i resten af kokosmelet.
Varm olien op i en stegepande og steg frikadellerne heri til de er gyldne og gennemstegte, beregn ca. 10 min.
Kan serveres med:
Bagte kartofler.
Hvidkålssalat med appelsiner.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.