Sydamerikanske frikadeller

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Midt imellem
Kategori
Hovedret
Visninger
818
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Sydamerikanske frikadeller

En hel ny måde at lave frikadeller på. De vendes i kokosmel og steges olie.

Vareforbrug (4 pers.) 2 spsk. rasp 4 spsk. mælk 1 log 1 grøn peberfrugt 400 g hakket kød salt, peber lidt chilipulver 1 dl kokosmel 3 spsk. hakket persille 2 spsk. tomatpuré 3 spsk. olie

Tilberedningstid: 30 min.

Fremgangsmåde:

Lad raspen suge i mælken. Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne fra peberfrugten og hak den fint. Rør kødet med krydderier, løg, peberfrugt og 4 dele af kokosmelet. Tilsæt persille, tomatpuré og raspblandingen.

Form 12 æggestore frikadeller af farsen og rul dem i resten af kokosmelet.

Varm olien op i en stegepande og steg frikadellerne heri til de er gyldne og gennemstegte, beregn ca. 10 min.

 

Kan serveres med:

Bagte kartofler.

Hvidkålssalat med appelsiner.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?