Syltede grønne tomater

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
3500
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Sukker (melis)
100 g
Salt, groft
4 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 tbsp.
Atamon
1 kg
grønne tomater
4 dl
eddike
3 stk
Hvidløg, fed
Syltede grønne tomater

Vask tomaterne og skær et lille kryds i stilkenden.
Drys med salt og lad dem stå et døgn i køleskabet, hvorefter de skylles og dryppes fri for vand.
Kog eddike og sukker… til sukkeret er opløst.
Tilsæt hvidløg i halve og chilier i hele.
Damp tomaterne i lagen i 3-4 minutter.
Læg tomaterne i varme glas og kog lagen i yderligere 5 minutter.
Si lagen og tilsæt atamon.
Hæld den varme lage over tomaterne og sæt låg på.
Lad tomaterne stå minimum en uge… helst længere.
Smager godt som tilbehør til svine- og oksekød… men også til vildt.

 


Opskrift udarbejdet i samarbejde Havehandel.dk
Se mere om dyrkning af tomater her : https://havehandel.dk/dyrkning-af-tomater/

 


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?