- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4258
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Olivenolie
- 1/2 bdt.
- Persille, bredbladet
- 1 dl
- Rødvinseddike
- 3 stk
- Rosmarin, kviste
Syltede kantareller
Syltede kantareller er et godt tilbehør til koldt kød, f.eks. til en frokost. Når du renser kantareller bruger du en børste og ikke vand!
1) Hæld 1 liter vand i en gryde og bring i kog.
2) Tilsæt rødvinseddike, 2 fed hvidløg, rosmarin og salt og bring i kog igen.
3) Tilsæt kantarellerne i 30 sekunder, hæld væden fra (væden skal gemmes).
4) Kom kantareller i en skål og tilsæt olivenolie og rør rundt.
5) Hak persille fint og tilsæt i skålen.
6) Smag til med havsalt og peber. Hak det sidste hvidløg fint og tilsæt det.
7) Dryp et par enkelte dråber rødvinseddike over lige inden servering.
Velbekomme!
Der står at væden skal gemmes