Syltede kantareller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4258
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Olivenolie
1/2 bdt.
Persille, bredbladet
1 dl
Rødvinseddike
3 stk
Rosmarin, kviste

Syltede kantareller
Syltede kantareller er et godt tilbehør til koldt kød, f.eks. til en frokost. Når du renser kantareller bruger du en børste og ikke vand!
1) Hæld 1 liter vand i en gryde og bring i kog.
2) Tilsæt rødvinseddike, 2 fed hvidløg, rosmarin og salt og bring i kog igen.
3) Tilsæt kantarellerne i 30 sekunder, hæld væden fra (væden skal gemmes).
4) Kom kantareller i en skål og tilsæt olivenolie og rør rundt.
5) Hak persille fint og tilsæt i skålen.
6) Smag til med havsalt og peber. Hak det sidste hvidløg fint og tilsæt det.
7) Dryp et par enkelte dråber rødvinseddike over lige inden servering.
Velbekomme!


En kommentar

  1. Anonym sagde på oktober 20, 2012

    Der står at væden skal gemmes

    Bedømmelse: 2.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?