Syltede rødbeder

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
932
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3/4 l
eddike
450 g
Sukker (melis)
1 kg
Rødbeder
1 tsk.
Atamon

Vask rødbederne grundigt og kog dem i letsaltet vand ( 1 spsk salt pr. liter vand ).
Det tager mellem ½ til 1 time afhængig af størrelsen på rødbederne.
Det kogende vand hældes fra og stil straks gryden under koldt rindende vand indtil rødbederne er kolde.
Det hurtige temperaturskift får cellerne i rødbederne til at springe og derved bliver de møre…
Rødbederne flås og skæres i skiver.
Eddike og sukker hældes i en gryde og koges op.
Rødbedeskiverne lægges i lagen og den koges op igen.
Tilsæt 1 tsk Atamon og kom rødbeder + lagen i rene atamonskyllede glas som hurtigt lukkes til.


En kommentar

  1. Anonym sagde på marts 10, 2013

    syltede rødbeder —–prøv at

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?