Syltede rødbeder

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
1698
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3/4 l
eddike
450 g
Sukker (melis)
1 kg
Rødbeder
1 tsk.
Atamon

Kog rødbederne i cirka en time. Tag skindet af og skær dem i skiver. Rengør nogle glas og læg rødbedeskiverne ned i. Eddike koges med sukker og nelliker. Sluk for varmen og tilsæt konserveringsmiddel. Lagen hældes over rødbederne og glassene lukkes med det sammen. Rødbederne er spiseklare efter nogle dage.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?