- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1698
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
- 3/4 l
- eddike
- 450 g
- Sukker (melis)
- 1 kg
- Rødbeder
- 1 tsk.
- Atamon
Kog rødbederne i cirka en time. Tag skindet af og skær dem i skiver. Rengør nogle glas og læg rødbedeskiverne ned i. Eddike koges med sukker og nelliker. Sluk for varmen og tilsæt konserveringsmiddel. Lagen hældes over rødbederne og glassene lukkes med det sammen. Rødbederne er spiseklare efter nogle dage.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.