Syltede squash

Bedømmelse: 1.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
900 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
11073
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
eddike
100 g
Salt, groft
1 l
Vand
2 kg
Squash
6 dl
Vand
6 dl
Sukker (melis)
6 dl
eddike
30 stk
Nelliker
30 stk
Peberkorn
18 stk
Laurbærblade
6 stk
Chili, rå, mild
1 tbsp.
Atamon
Syltede squash

Squashene vaskes, deles og udhules. De skrælles, skæres i klodser og lægges i saltlagen og stilles køligt 1 døgn. Si væden fra. Ingredienserne til eddikelagen hældes i en gryde, koges i 5 minutter. ( Halver chilierne). Tag gryden fra varmen og tilsæt atamon. Squashene kommes i en rene atamon-skyllede glas og den varme lage hældes over.
Si evt. eddikelagen, hvis du ikke bryder dig om ”fnuller”.


Opskrift udarbejdet i samarbejde Havehandel.dk
Klik her for at læse om sådan dyrker du dine egne squash


6 comments

  1. Anonym sagde på september 15, 2013

    Det ser spændende ud 🙂 Hvad

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Jette (not verified) sagde på september 16, 2013

    Mangler der ikke noget i

    Bedømmelse: 2.5/5. Fra 2 stemmer.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på september 18, 2013

    Der mangler i hvert fald

    Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på oktober 20, 2013

    Det lyder godt med syltede

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  5. Anonym sagde på oktober 20, 2013

    Det lyder godt med syltede

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  6. Den ukendte kok sagde på oktober 20, 2013

    Hovsa!!

    Bedømmelse: 2.0/5. Fra 3 stemmer.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?