- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 900 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 11073
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2010
- 2 dl
- eddike
- 100 g
- Salt, groft
- 1 l
- Vand
- 2 kg
- Squash
- 6 dl
- Vand
- 6 dl
- Sukker (melis)
- 6 dl
- eddike
- 30 stk
- Nelliker
- 30 stk
- Peberkorn
- 18 stk
- Laurbærblade
- 6 stk
- Chili, rå, mild
- 1 tbsp.
- Atamon
Squashene vaskes, deles og udhules. De skrælles, skæres i klodser og lægges i saltlagen og stilles køligt 1 døgn. Si væden fra. Ingredienserne til eddikelagen hældes i en gryde, koges i 5 minutter. ( Halver chilierne). Tag gryden fra varmen og tilsæt atamon. Squashene kommes i en rene atamon-skyllede glas og den varme lage hældes over.
Si evt. eddikelagen, hvis du ikke bryder dig om ”fnuller”.
Opskrift udarbejdet i samarbejde Havehandel.dk
Klik her for at læse om sådan dyrker du dine egne squash
Det ser spændende ud 🙂 Hvad
Mangler der ikke noget i
Der mangler i hvert fald
Det lyder godt med syltede
Det lyder godt med syltede
Hovsa!!