Syltede squash

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
900 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
7164
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
eddike
100 g
Salt, groft
1 l
Vand
2 kg
Squash
6 dl
Vand
6 dl
Sukker (melis)
6 dl
eddike
30 stk
Nelliker
30 stk
Peberkorn
18 stk
Laurbærblade
6 stk
Chili, rå, mild
1 tbsp.
Atamon
Syltede squash

Squashene vaskes, deles og udhules. De skrælles, skæres i klodser og lægges i saltlagen og stilles køligt 1 døgn. Si væden fra. Ingredienserne til eddikelagen hældes i en gryde, koges i 5 minutter. ( Halver chilierne). Tag gryden fra varmen og tilsæt atamon. Squashene kommes i en rene atamon-skyllede glas og den varme lage hældes over.
Si evt. eddikelagen, hvis du ikke bryder dig om ”fnuller”.

6 comments

  1. Anonym sagde på september 15, 2013 Svar

    Det ser spændende ud 🙂 Hvad

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Jette (not verified) sagde på september 16, 2013 Svar

    Mangler der ikke noget i

    Bedømmelse: 2.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på september 18, 2013 Svar

    Der mangler i hvert fald

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på oktober 20, 2013 Svar

    Det lyder godt med syltede

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  5. Anonym sagde på oktober 20, 2013 Svar

    Det lyder godt med syltede

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  6. Den ukendte kok sagde på oktober 20, 2013 Svar

    Hovsa!!

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?