Syltet græskar med appelsin

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2846
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Konserveringsmiddel, flydende
1 1/2 kg
renset græskar
1 l
eddike
750 g
Sukker
2 stk
Appelsin/appelsiner
100 g
Salt, groft
1 l
Vand
2 dl
Æddike
Syltet græskar med appelsin

Græskar syltet med appelsin:
Saltlage dag 1. De rensede og 1 cm. skiveskårne græskar /  squash lægges i lagen til næste dag.1 liter vand100 g salt2 dl eddike
Græskar eller Squas/courgetter syltet med appelsin:1,5kg græskar eller squas, 2 appelsiner, 1 L eddike, 750 g. sukker, konserveringsmiddelDe rensede græskar / squas skæres i ikke alt for tynde skiver. ca. 1 cm. Eddike, sukker og reven skal af appelsinerne bringes i kog, græskar eller squas kommes i og får et opkog. Saften af appelsinerne tilsættes og derefter konserveringsmiddel efter anvisning. Det hele fyldes i glas eller krukker skyllet i konserveringsmiddel og bindes til.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?