- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2846
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 28, 2011
- 2 tsk.
- Konserveringsmiddel, flydende
- 1 1/2 kg
- renset græskar
- 1 l
- eddike
- 750 g
- Sukker
- 2 stk
- Appelsin/appelsiner
- 100 g
- Salt, groft
- 1 l
- Vand
- 2 dl
- Æddike
Græskar syltet med appelsin:
Saltlage dag 1. De rensede og 1 cm. skiveskårne græskar / squash lægges i lagen til næste dag.1 liter vand100 g salt2 dl eddike
Græskar eller Squas/courgetter syltet med appelsin:1,5kg græskar eller squas, 2 appelsiner, 1 L eddike, 750 g. sukker, konserveringsmiddelDe rensede græskar / squas skæres i ikke alt for tynde skiver. ca. 1 cm. Eddike, sukker og reven skal af appelsinerne bringes i kog, græskar eller squas kommes i og får et opkog. Saften af appelsinerne tilsættes og derefter konserveringsmiddel efter anvisning. Det hele fyldes i glas eller krukker skyllet i konserveringsmiddel og bindes til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.