Syrlig blommechutney

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2434
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Citronsaft
4 stk
Hvidløg, fed
150 g
Løg eller zittauerløg
1/2 tsk.
Salt, groft
4 tbsp.
Brun farin
1 1/2 tsk.
Chiliflager
4 tbsp.
Oystersauce
450 g
Blommer uden sten
Syrlig blommechutney

Når man ikke orker spise flere blommer, er det lækkert at lave blommechutney. Den kan bruges til kød eller f.eks. hvidskimmelost. Den kan spises både kold og varm. Skal chutneyen gemmes… husk at tilsætte atamon.
Fjern stenene fra blommerne og skær dem i mindre stykker.
Pil løg og hvidløg… og hak dem fint.
Hæld alle ingredienserne i en gryde og kog ved svag varme i ca. 40 minutter.
Blommerne skal være næsten udkogte og chutneyen jævn.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?