- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2434
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 5, 2011
- 4 tbsp.
- Citronsaft
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 150 g
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 4 tbsp.
- Brun farin
- 1 1/2 tsk.
- Chiliflager
- 4 tbsp.
- Oystersauce
- 450 g
- Blommer uden sten
Når man ikke orker spise flere blommer, er det lækkert at lave blommechutney. Den kan bruges til kød eller f.eks. hvidskimmelost. Den kan spises både kold og varm. Skal chutneyen gemmes… husk at tilsætte atamon.
Fjern stenene fra blommerne og skær dem i mindre stykker.
Pil løg og hvidløg… og hak dem fint.
Hæld alle ingredienserne i en gryde og kog ved svag varme i ca. 40 minutter.
Blommerne skal være næsten udkogte og chutneyen jævn.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.