- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 7058
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 10, 2010
- 2 stk
- Agurk
- 1 tbsp.
- Salt, groft
- 6 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Vand
- 3 stk
- Laurbærblade
- 12 stk
- Peberkorn
- 2 stk
- Rosmarin, kviste
- 4 dl
- eddike
Skær agurkerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække en time. Herefter skal de dryppe af i en si.
Bland ingredienserne til lagen og kog den op. Lad den derefter køle ned før den sies. Tilsæt en tsk. Atamon.
Inden agurkesalaten kommes på glas… skylles glas og låg med varmt vand tilsat en smule Atamon.
Lad agurkerne stå en uges tid, før de spises af.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.