- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2645
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 13, 2010
- 30 g
- Bagegær
- 2 dl
- letmælk
- 300 g
- Smør, saltet
- 500 g
- Hvedemel
- 3 tbsp.
- Sukker
Læg 100g smør til side. Bland de 200g smør i en skål med 2 spsk. sukker, deri røres gæren som er opløst i den max håndvarme mælk, ellers dør gæren! Ælt dejen. Fyldet blandes af de 100g smør og en spsk. sukker.
Del dejen i to, hver rulles ud til en cirkel, cirka Ø20 (20 cm i diameter). Dejen deles i 8 lagakgesnitter. Læg lidt fyld på hver og rul sammen fra den brede ende.
Bages i 10 min. ved 200 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.