- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 13468
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 25, 2012
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 1/2 tsk.
- Tørret merian
- 100 g
- Revet mozarella
- 2 tsk.
- Maizena
- 1 stk
- Bouillonterning
- 1 1/2 tsk.
- Basilikum, tørret
- 600 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Æg
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 2 dl
- Creme fine 7%
En lækker tærte
Hurtigt, let og smagfuldt – god fornøjelse.
Det hakkede kød svitses i olien til det har skiftet farve.
Peberfrugterne og løgene hakkes og svitses med kødet.
Bouillonterningen opløses i 1,5 dl. vand og tilsættes kødet sammen med krydderierne og simre i ca. 10 min.
Cremfine, æg og marizena piskes sammen.
Den færdig købte dej tilpasses en tærteform – man kan naturligvis også selv lave sin dej.
Fyldet fordeles oven på dejen i tærteformen og æggeblandingen fordeles over fyldet.
Sluttelig fordeles osten – der kan bruges forskellige slags ost.
Skal bages i ca. 30 min. ved 220 grader.
En dejlig gulerodssalat med æbler og rosiner passer vældig godt til tærten.
Hej