- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 5043
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
Smuldr margarinen i melet til der ingen klumper er. Saml dejen ved at tilsætte en spsk. vand og tryk dejen ud i en smurt tærteform. Forbag tærten i et kvarter ved 180 grader. Varm olien op og svits karryen i den. Hak løget og svits det med. Hæld linser, vand og et presset hvidløg i gryden og lad det koge i tyve minutter. Smag det til med salt. Varm lidt olie op på en pande og svits svampene lidt. Fordel linsegrøden i tærten og derefter svampene. Bag tærten ved 200 grader i et kvarter.