- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 3431
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2011
- 1 tbsp.
- Havsalt
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 1 kg
- Kartofler
Tæskede salt-kartofler: Et lækkert tilbehør, som man tilbereder på grillen (på staniol) el. griller i ovnen.
Kom de kogte (nye) kartofler i en staniolbakke (til grill) el. i et fad med bagepapir.
Mas kartoflerne let med en ske til de sprækker, hæld rigeligt jomfru-olivenolie over og drys en god portion havsalt over.
Grilles sprøde og lidt mørke, (i ovn ved 225 grader ca. 20 minutter). På grill til de er grillet lidt mørke.
Server kartoflerne til det grillede kød, sammen med salat og hjemmelavet kryddermayo m/ hvidløg.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.