Tarteletter med kylling

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2153
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
25 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
200 g
Kylling, kogt
9 stk
Tarteletter
1 bdt.
Frisk asparges
1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
3 ml
Hvedemel
1 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
Tarteletter med kylling

Skyl aspargesene, knæk det umodne fra og skær dem i stykker. Form mel og margarine til en smørbolle og brug den til at jævne bouillonen med, så det bliver en cremet sovs. Bland aspargesstykkerne i og lad det koge et minut. Bland så kyllingen og fløden i, varm det igennem og smag til med salt og peber. Varm tarteletterne i ovnen og fordel fyldet i dem.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?