- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Frokost - Visninger
- 3620
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2009
- 50 g
- Smør, saltet
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 2 dl
- Aspargesvand
- 1 stk
- Asparges, konserves
- 2 dl
- Fløde 18 %
- 150 g
- rejer
1: Smørret smeltes i en gryde og melet tilsættes.
2: Aspargesvand og fløde blandes i og varmes på. Lad det koge godt igennem.
3: Sovsen smages til med salt og peber.
4: Rejer og aspargessnitter blandes i saucen.
5: 4 tarteletter varmes i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
6: Fyldet hældes i tarteletterne.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.