- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1065
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 24, 2012
Thai-deller lavet på svinekød m. grøntsager i kokossovs:
Thaideller: Rør en fars med de nævnte ingredienser, form til ml. store frikadeller og steg dem i olie ca. 10 minutter på hver side. Kom dem i ovnen og steg dem efter ca. 10-15 minutter.
Kokossovs: Klargør og snit alle grøntsagerne i både/strimler og svits først løgbåde, hakket hvidløg, hakket chili uden kerner og hakket ingefær af ved høj varme i wok el. en dyb pande. Kom porrer og peberfrugter ved og svits med. Hæld kokosmælk og en smule hønsebouillon ved og kog op. Lad sovsen koge ind ca. 5 minutter og smag til med, soya, honning, citron og lime og lad det koge lidt med…
Server retten med nudler el. ris.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.