- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3055
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 1/2 stk
- Blomkål
- 550 g
- Nudler
- 1/2 stk
- Broccoli
- 2 stk
- Frisk chilli (2-3 stk)
- 300 g
- Champignon
- 1 tbsp.
- Stærk chilisovs
- 1 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 tbsp.
- Brun farin
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 500 g
- Kyllingebryst, filet
- 2 dl
- Soya
Kog nudlerne
Svits kort den friske chili i lidt olie. Hæld en god sjat soja i og lad chilien stege/koge i det.
Tilsæt 2 store spiseskeer brun farin (med top på), kyllingen, en teske tørret chili og evt limepeber og lad det simre for lav varme til kyllingen er mør.
Hvis sovsen koger for meget væk tilsættes soja, brun farin og lidt stærk chilisovs efter behov.
Tilsæt grøntsagerne og de kogte nudler og lad det småsimre i 5-10 minutter så grøntsagerne stadig er sprøde.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.