Theboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
135 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
30 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
3398
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
500 g
Hvedemel
75 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 tsk.
kardemomme
50 g
Bagegær
50 g
Sukker (melis)
2 1/2 dl
letmælk
Theboller

Smuldr gæren i en skål. Varm mælken til den er håndvarm og hæld den over gæren, som opløses heri. Put herefter de øvrige ingredienser i skålen, og ælt det til en ensartet dej. Lad så dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. Når dejen er færdig med at hæve, trilles 30 boller som sættes på bagepapir. Stil dem til hævning et lunt sted, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Når de igen er færdige med hæve, pensles de med mælk eller æggehvide og bages ved 200 grader i en forvarmet ovn i cirka 12 minutter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?