- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 135 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 30 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3398
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 19, 2009
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 500 g
- Hvedemel
- 75 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 tsk.
- kardemomme
- 50 g
- Bagegær
- 50 g
- Sukker (melis)
- 2 1/2 dl
- letmælk
Smuldr gæren i en skål. Varm mælken til den er håndvarm og hæld den over gæren, som opløses heri. Put herefter de øvrige ingredienser i skålen, og ælt det til en ensartet dej. Lad så dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. Når dejen er færdig med at hæve, trilles 30 boller som sættes på bagepapir. Stil dem til hævning et lunt sted, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Når de igen er færdige med hæve, pensles de med mælk eller æggehvide og bages ved 200 grader i en forvarmet ovn i cirka 12 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.