- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5300
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 8, 2010
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 4 stk
- Æg
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 12 stk
- Cherry tomater
- 500 g
- Tigerrejer
- 1 stk
- Limefrugt
- 1 stk
- Majs, konserves
Slank og lækker!
Ønsker du at lave en let, hurtig og smagfuld ret, der ikke bidrager væsentlig til sidebenene, kan denne ret anbefales. Det er muligt at ændre på smagen – mere hvidløg og mere chili. Det forlyder: Indtagelse af krydderet mad er med til at øge vores forbrænding.
Tigerrejerne vendes på panden i lidt olivenolie, der er tilsat finhakket frisk chili og to presset fed hvidløg. Efter ca. fem min. er tigerrejerne færdige.
Tilbehør
Denne gang valgte vi at bruge et iceberg salathoved sammen med rødpeber, cherrytomater, majs fra en lille dåse, purløg og æg. Som dressing bruger vi en god olivenolie og friskkværnet peber samt lidt “Sweet chili sauce”. Endvidere lidt friskbagt brød.
Opskriften lyder meget fin og
Hej Mogens
Ser lækkert ud – tror jeg vil
Hej Else