Tiramisu dessert

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Dessert
Nytår
Visninger
3028
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 tbsp.
kakaopulver
1 dl
Sukker (melis)
6 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
6 stk
Æggehvide, pasteuriseret
300 g
Ladyfingers
750 g
Mascarpone
3 1/2 dl
Espressokaffe
2 1/2 dl
Marsala, sød

I en skål piskes æggeblommer og sukker godt sammen til en lys og luftig æggesnaps. I en anden skål røres mascarponen ud, så den ikke er for klumpet. Bland så æggesnapsen i og rør indtil massen er fin og ensartet. For sig piskes æggehviderne meget stive og vendes lidt ad gangen i blandingen meget forsigtigt. Den afkølede kaffe blandes med marsalaen i en flad skål. Find fadet frem som desserten skal være i og dyp kiksene i kaffeblandingen, så de bliver vædet. Tag dem op, så de kan dryppe af (de må ikke blive bløde inden i). Læg kiksene så de dækker bunden ad fadet. Fordel cirka en tredjedel af cremen oven på – lav tre lag på denne måde, hvor du afslutter med cremen. Lad din tiramisu stå og trække til næste dag og drys så et fint lag kakaopulver over inden servering.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?