- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Kategori
- Forret
Frokost
Nem mad
Sommer - Visninger
- 1564
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 26, 2020
Artiskokbunde findes som konserves på glas eller i dåse. De passer fint hvis man vil have lidt koldt at begynde et måltid med.
Vareforbrug (4 pers.):
I Artiskokbunde med tun:
1 ds. tun i olie (ca. 200 g)
2 spsk. tomatketchup 2 tsk. finthakket løg eller porre 1 spsk. kaviar peber 4 artiskokbunde
Til pynt:
peber fyldte oliven dild citronskiver salatblade
Tilberedningstid
10 min. for hver
2 Artiskokbunde med postej:
100 g leverpostej 2 spsk. fløde 4-5 syltede agurker ca. 1 spsk. hakket persille hvidløgssalt, peber 4 artiskokbunde
Til pynt:
4 små, syltede agurker skiver af salatagurk persille
Fremgangsmåde:
Hæld olien fra tunen og mos den let med en gaffel. Bland med tomatketchup, løg eller porre og kaviar. Krydr med peber.
Rør leverpostejen blød med fløden. Hak de syltede agurker fint og rør dem i. Bland lige ledes persillen i. Smag til med hvidløgssalt og peber.
Kom fyldet på de afdryppede artiskokbunde. Pynt med oli ven, dild, citronskiver og salat blade.
Kom postejen på artiskokbund dene. Pynt med agurker og persille.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.