- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1715
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 8, 2009
Start med at komme fedt stof på en almindelig pande ( kan undlades).
Tag så en skive toastbrød, laver et hul i midten enten med en kniv eller et vinglas.
Lig nu toastbrødet på panden, og udklæk et mellem stort æg i hullet.
Vendes indtil der kommer en flot gylden farve, og ægget er blevet helt fast som et hårdkogt æg.
Smages til med salt og peber.
Man kan evetuelt pynte med purløg, tomat, bacon, rejer eller hvad man nu har smag for…
Velbekommen 😀
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.