- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 2170
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 14, 2009
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 bdt.
- Roculla
- 100 g
- Mozarella
Tomatsalaten er fremragende som tilbehør til grillmaden.
Eddike, olie, salt, peber og et presset fed hvidløg blandes sammen i en skål.
Tomater skæres i både og løgene skæres i tynde skiver. Læg det på en stor tallerken eller fad. Drys oliven og feta over og slut af med at hælde marinaden over salaten. Lad tomatsalaten trække i køleskabet en halv time inden servering og drys så med lidt oregano.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.