- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1811
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 1/4 tsk.
- Oregano, tørret
- 1/4 tsk.
- Basilikum, tørret
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1/4 tsk.
- Timian, tørret
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 l
- Bouillon, grønsags
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 20 g
- Soltørrede tomater
- 1/2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 stk
- Tomat, hakket, konserves
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 30 g
- Brødcroutoner
- 1 tbsp.
- Olivenolie
Varm olien op i en gryde
Hak løg, skær peberfrugten i tern og hak hvidløget og svits det hele i gryden
Tilsæt tomaten og lad det simre 5 minutter
Bland krydderier, sukker og salt og peber i
Bouillonen tilsættes og suppen skal simre under låg en halv time
Blend suppen til den ønskede konsistent og bland creme fraichen i
Server med brødcroutoner og soltørrede tomater
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.