- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 155 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 666
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 2 tsk.
- Basilikum, tørret
- 1 stk
- Tomat, hakket, konserves
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tsk.
- Rosmarin
- 1 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 l
- Fløde 9 %
- 2 stk
- Porre
- 8 stk
- Tomat
Tomater, porrer og hvidløg hakkes.
De hakkede tomater og tomaten på dåsen blendes sammen med krydderierne.
Porrer og hvidløg svitses i en gryde med fedtstof.
De blendede tomater hældes i gryden og det hele koges op mens der røres.
Lad suppen simre i så lang tid som muligt – gerne timer.
Fløden hældes i og der smages til med salt og peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.