- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2551
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 10, 2009
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 kg
- Jordskok
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 2 tbsp.
- Tomatpure
- 1 tbsp.
- Basilikumblade, frisk
- 500 g
- Tomat, hakket, konserves
- 1/2 stk
- Citron - gerne økologisk
Prøv disse lækre jordskokker i stedet for kartofler.
Skrab jordskokkerne rene og skær dem i skiver på halvanden centimeter. Damp dem møre i lidt vand i tyve minutter. Knus hvidløgsfeddene og bland dem sammen med tomaten i en gryde ved kraftig varme. Rør rundt imens og lad væsken svinde ind. Lad det blive til mos og bland så puré, saften af en halv citron, hakket basilikum, sukker og salt og peber i og varm det godt igennem. Når Jordskokkerne er møre hældes vandet fra og de drypper af. Fordel på et fad og hæld sovsen over. Drys med hakket persille og server.
God fornøjelse med det!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.