Tomatkrydrede jordskokker

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
828
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 kg
Jordskok
1 tsk.
Sukker (melis)
2 tbsp.
Persille, frisk
2 tbsp.
Tomatpure
1 tbsp.
Basilikumblade, frisk
500 g
Tomat, hakket, konserves
1/2 stk
Citron - gerne økologisk

Prøv disse lækre jordskokker i stedet for kartofler.
Skrab jordskokkerne rene og skær dem i skiver på halvanden centimeter. Damp dem møre i lidt vand i tyve minutter. Knus hvidløgsfeddene og bland dem sammen med tomaten i en gryde ved kraftig varme. Rør rundt imens og lad væsken svinde ind. Lad det blive til mos og bland så puré, saften af en halv citron, hakket basilikum, sukker og salt og peber i og varm det godt igennem. Når Jordskokkerne er møre hældes vandet fra og de drypper af. Fordel på et fad og hæld sovsen over. Drys med hakket persille og server.
God fornøjelse med det!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?