- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 2848
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2011
- 500 g
- Oksekød, middelfedt
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 2 tsk.
- Havsalt
- 50 g
- Parmesan, frisk
- 2 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 1 tsk.
- Koriander, stødt
- 2 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 1 bdt.
- Broccoli
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 10 stk
- Blommetomater
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 3 tbsp.
- Olivenolie
Min søns udgave af den bedste tomatsovs lavet på friske blommetomater og oksekød (økologisk):
Svits hakket løg og hvidløg i en god olivenolie, og kom hakket oksekød i og svits med. Tilsæt krydderier, brug evt. friskhakket chili efter smag, og kom tomatkoncentraten i og svits hurtigt af .
Skær blommetomater i både, og kom i sammen med f.eks broccoli el. peberfrugt (kan udelades), alt efter hvilken grøntsag man synes bedst om. Kom lidt bouillon ved, og lad retten småsimre ca. 20 minutter.
Smag sovsen til og server med pasta, drysset over med friskrevet parmesan og hakket basilikum.
Velbekomme!