Tomatsovs af friske tomater og oksekød m/ pasta

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Visninger
2848
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Oksekød, middelfedt
2 tsk.
Oregano, tørret
2 tsk.
Havsalt
50 g
Parmesan, frisk
2 tbsp.
Tomatkoncentrat
1 tsk.
Koriander, stødt
2 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1 bdt.
Basilikumblade, frisk
1 bdt.
Broccoli
2 knsp.
Peber, friskkværnet
10 stk
Blommetomater
4 stk
Hvidløg, fed
3 tbsp.
Olivenolie
Tomatsovs af friske tomater og oksekød m/ pasta

Min søns udgave af den bedste tomatsovs lavet på friske blommetomater og oksekød (økologisk):
Svits hakket løg og hvidløg i en god olivenolie, og kom hakket oksekød i og svits med. Tilsæt krydderier, brug evt. friskhakket chili efter smag, og kom tomatkoncentraten i og svits hurtigt af .
Skær blommetomater i både, og kom i sammen med f.eks broccoli el. peberfrugt (kan udelades), alt efter hvilken grøntsag man synes bedst om. Kom lidt bouillon ved, og lad retten småsimre ca. 20 minutter.
Smag sovsen til og server med pasta, drysset over med friskrevet parmesan og hakket basilikum.
Velbekomme! 
 




Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?