Tomatsovs & Salsa-dip

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Tilbehør
Visninger
1508
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Basilikum, tørret
1 stk
Løg eller zittauerløg
4 stk
Tomater
1 tsk.
Sukker (melis)
2 stk
Laurbærblade
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 tbsp.
Tomatkoncentrat
2 knsp.
Chilipulver sød
1 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Olivenolie
1 tsk.
Oregano, tørret
Tomatsovs & Salsa-dip

Hak løg og hvidløg fint. Hak et peberfrugt fint (kan udelades). Svits i olie i en gryde. Tilsæt laurbærblade, oregano, basilikum, chilipulver, salt og lidt sukker. Kom tomatpure i og svits med. Kom de hakke tomater i, og tomater fra dåse. Læg låg på og lad sovsen simre i 45-50 minutter ved svag varme.
Kan også tilberedes i ovn, ved 175 grader i ca. 60 minutter, dækket til med staniol. Sovsen/salsaen kan blendes eller bruges som den er.
Bruger sovsen både til pizza, med forskelligt topping (se min opskrift på pizza), og til salsa-dip, hvor jeg så tilsættter salsaen lidt friskhakket rød chili, og et knips stødt spidskommen. Bruger det som tilbehør til nachos.
Hjemmelavet tomatsovs og ens egen salsa, smager bare bedre end købe-udgaven, og er meget let at lave.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?