tomatsuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1228
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
2 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Olivenolie
1 bdt.
Forårsløg, rå
10 stk
Hakkede tomater, konserves
1 l
Hønsefond
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 stk
Frisk chilli
1 stk
Peberfrugt, grøn

Start med at koge en fond på 2 høner, eller kyllinger, brug kødet til noget andet feks tarteletter, eller hønsesalat dagen efter. skold og flå de 10 friske tomater, fjern stokken i midten og hak dem groft. forårsløg og peberfrugterne skæres i tynde skiver/strimler. chilien hakkes fint, undlad kernerne hvis man har mindre børn der skal spise med. vask grundigt dine hænder efter du har rørt ved chilierne. start med at svitse løg i  olie, og tilsæt derefter tomaterne, samt peber og chili. hæld hønsefond over og kog op, læg låg på gryden og kog videre ved svag varme i ca 15 min. tilsæt fløden efter 10 min og server suppen med et godt stykke brød.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?