- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1228
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 25, 2010
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 10 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 l
- Hønsefond
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Frisk chilli
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
Start med at koge en fond på 2 høner, eller kyllinger, brug kødet til noget andet feks tarteletter, eller hønsesalat dagen efter. skold og flå de 10 friske tomater, fjern stokken i midten og hak dem groft. forårsløg og peberfrugterne skæres i tynde skiver/strimler. chilien hakkes fint, undlad kernerne hvis man har mindre børn der skal spise med. vask grundigt dine hænder efter du har rørt ved chilierne. start med at svitse løg i olie, og tilsæt derefter tomaterne, samt peber og chili. hæld hønsefond over og kog op, læg låg på gryden og kog videre ved svag varme i ca 15 min. tilsæt fløden efter 10 min og server suppen med et godt stykke brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.