- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 4651
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 27, 2009
- 1 tsk.
- Karry, pulver
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tsk.
- Basilikum, tørret
- 2 dl
- Vand
- 50 g
- Suppehorn
- 1 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 2 knsp.
- Cayennepeber
- 2 tsk.
- Salt, bordsalt
- 3 stk
- Flåede tomater, konserves
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
Kog en ½ litter vand i en lille gryde og kog suppehornene som der stå på posen.
Pil hvidløg og pres hvidløgene ned i en blender og kom de resterende ingredienser undtagen supperhorn i blenderen.
Blend det indtil det er en ensartet masse uden kerner.
Kom den blendede suppe i en gryde og varm den ved svag varme i ca 10 minutter.
Kom suppehorn i suppen og pynt evt. med lidt persille eller friske basilikum blade.
Suppen serveres rygende varm.
God appetit.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.