Tomatsuppe med suppehorn

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
4651
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Karry, pulver
2 tbsp.
Olivenolie
2 tsk.
Oregano, tørret
3 stk
Hvidløg, fed
2 tsk.
Basilikum, tørret
2 dl
Vand
50 g
Suppehorn
1 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
2 knsp.
Cayennepeber
2 tsk.
Salt, bordsalt
3 stk
Flåede tomater, konserves
1 tsk.
Peber, friskkværnet

Kog en  ½ litter vand i en lille gryde og kog suppehornene som der stå på posen.
Pil hvidløg og pres hvidløgene ned i en blender og kom de resterende ingredienser undtagen supperhorn i blenderen.
Blend det indtil det er en ensartet masse uden kerner.
Kom den blendede suppe i en gryde og varm den ved svag varme i ca 10 minutter.
Kom suppehorn i suppen og pynt evt. med lidt persille eller friske basilikum blade.
Suppen serveres rygende varm.
God appetit.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?