- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4153
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 11, 2013
- 16 stk
- Chili
Vi har altid mange friske chili når frosten kommer. Og der går lang tid før vi har friske klar igen. Derfor laver vi chiliflager eller hakker chilierne og kommer dem i et glas. Hvis det er de mindre chili, hvor “væggene” er tynde, er de lette at tørre. De skal tørres så de knækker.
Vi lægger dem på et bræt i skabet vedr varmeinstallationen. I løbet af en uge eller to er de knas tørre. Jeg vender dem eventuelt i løbet af perioden. Det er vigtigt at de er helt tørre.
Når de er klar hakkes de og kommes i et glas.
En god fornemmelse at det er egen “produktion”. Se eventuelt de forskellige billeder.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.