Madopskrifter - Find opskrift på aftensmad
  • Forside
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert
    • Bagværk
    • Buffet
    • Morgenmad / Brunch
    • Lunch
    • Drink
    • Madpakke
    • Natmad
    • Tilbehør
  • Tøm dit køleskab
  • Blog
  • Top 10
    • Top 10 visninger
    • Top 10 anmeldelser
  • Nyhedsbrev
a

Opret konto

CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

Log ind

    • Opret konto
    • Bestil ny adgangskode
CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

  • Tørrede chili

    • Lars Eriksena
    • Tilbehøra
    • Let
    • a
    • 1054
    Previous Next
         0Stemmer
    Vi har altid mange friske chili når frosten kommer. Og der går lang tid før vi har friske klar igen. Derfor laver vi chiliflager eller hakker chilierne og kommer dem i et glas. Hvis det er de mindre chili, hvor "væggene" er tynde, er de lette at tørre. De skal tørres så de knækker. Vi lægger dem på et bræt i skabet vedr varmeinstallationen. I løbet af en uge eller to er de knas tørre. Jeg vender dem eventuelt i løbet af perioden. Det er vigtigt at de er helt tørre. Når de er klar hakkes de og kommes i et glas. En god fornemmelse at det er egen "produktion". Se eventuelt de forskellige billeder.
    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/torrede-chili/
    INSTAGRAM

    Kommentarer

    0:10
    0:10
    0.00 kr.
    1

    Ingredienser

    16
    stk
    Chili
  • Tørrede chili Banana bread on a plate Vi har altid mange friske chili når frosten kommer. Og der går lang tid før vi har friske klar igen. Derfor laver vi chiliflager eller hakker chilierne og kommer dem i et glas. Hvis det er de mindre chili, hvor "væggene" er tynde, er de lette at tørre. De skal tørres så de knækker. Vi lægger dem på et bræt i skabet vedr varmeinstallationen. I løbet af en uge eller to er de knas tørre. Jeg vender dem eventuelt i løbet af perioden. Det er vigtigt at de er helt tørre. Når de er klar hakkes de og kommes i et glas. En god fornemmelse at det er egen "produktion". Se eventuelt de forskellige billeder. Prep Time: 0:10 Total time: 0:10 Servings: 1
  • SUNDHEDSFORMIDLERNES OPSKRIFTER

    Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

    Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

    1. Tænd ovnen på 170 grader
    2. Rens kyllingen indvendig og gnid den med salt og peber både indvendig og udvendig. S&ae

    Læs mere
    1779 visninger
    Nudelsalat med asiatiske deller

    Nudelsalat med asiatiske deller

    Start med at blande farsen til dellerne – hak løg, hvidløg og dild fint og bland det i kødet sammen med soya, fiskesauce, ingefær, salt og peber

    Læs mere
    4330 visninger
    Hvidløgsbøffer med bacon, små Hasselbach kartofler, og stegt rosenkål

    Hvidløgsbøffer med bacon, små Hasselbach kartofler, og stegt rosenkål

    Alle mine fire børn elsker denne ret. De elsker stegt rosenkål, som ellers er en grønsag som de fleste børn nok helst g&

    Læs mere
    3613 visninger
    Se flere

    OPSKRIFTER AF MESTERKOKKEN

    Citron budding

    Citron budding

    Læg husblassen i blød i koldt vand. Riv og pres den økologiske citron. Kog mælk, fløde og sukker sammen… og tilsæt citronskal og saft. Si den

    Læs mere
    2665 visninger
    Persillesovs

    Persillesovs

    1 dl af mælken rystes sammen med melet til en jævning Jævningen hældes i en gryde og resten af mælken blandes i Sovsen bringes i kog mens der pis

    Læs mere
    797 visninger
    Coleslaw

    Coleslaw

    Denne coleslaw er der lidt ekstra gode sager i. Den er rigtig lækker som tilbehør til alt muligt. Snit kålen og læg den i en serveringskål. Hak p

    Læs mere
    568 visninger
    Se flere

    Følg os rundt omkring på nettet

    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/torrede-chili/
    INSTAGRAM
    © 2009-2019 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbehodes | Vild Med Mad's
    • brugerbetingelser
    • Information om Vild Med Mad