Tørrede chili

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1181
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
16 stk
Chili
Tørrede chili

Vi har altid mange friske chili når frosten kommer. Og der går lang tid før vi har friske klar igen. Derfor laver vi chiliflager eller hakker chilierne og kommer dem i et glas. Hvis det er de mindre chili, hvor “væggene” er tynde, er de lette at tørre. De skal tørres så de knækker.
Vi lægger dem på et bræt i skabet vedr varmeinstallationen. I løbet af en uge eller to er de knas tørre. Jeg vender dem eventuelt i løbet af perioden. Det er vigtigt at de er helt tørre.
Når de er klar hakkes de og kommes i et glas.
En god fornemmelse at det er egen “produktion”. Se eventuelt de forskellige billeder.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?