Tørrede chili
- Lars Eriksena
- Tilbehøra
- Let
- a
- 1054
Vi har altid mange friske chili når frosten kommer. Og der går lang tid før vi har friske klar igen. Derfor laver vi chiliflager eller hakker chilierne og kommer dem i et glas. Hvis det er de mindre chili, hvor "væggene" er tynde, er de lette at tørre. De skal tørres så de knækker.
Vi lægger dem på et bræt i skabet vedr varmeinstallationen. I løbet af en uge eller to er de knas tørre. Jeg vender dem eventuelt i løbet af perioden. Det er vigtigt at de er helt tørre.
Når de er klar hakkes de og kommes i et glas.
En god fornemmelse at det er egen "produktion". Se eventuelt de forskellige billeder.
Ingredienser
16
stk
Chili
Tørrede chili
Vi har altid mange friske chili når frosten kommer. Og der går lang tid før vi har friske klar igen. Derfor laver vi chiliflager eller hakker chilierne og kommer dem i et glas. Hvis det er de mindre chili, hvor "væggene" er tynde, er de lette at tørre. De skal tørres så de knækker.
Vi lægger dem på et bræt i skabet vedr varmeinstallationen. I løbet af en uge eller to er de knas tørre. Jeg vender dem eventuelt i løbet af perioden. Det er vigtigt at de er helt tørre.
Når de er klar hakkes de og kommes i et glas.
En god fornemmelse at det er egen "produktion". Se eventuelt de forskellige billeder.
Prep Time: 0:10 Total time: 0:10 Servings: 1

Kommentarer