- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2521
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2009
1: Kartoflerne koges.
2: Salt strøs over fisken, som skal trække med saltet, mens de andre ingredienser klargøres.
3: Hvidløgsfed og løg hakkes og peberfrugter skæres i strimler.
4: Varm olien på panden og svits grønsagerne til de er møre.
5: De kogte kartofler og tomaterne skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.
6: Fisken lægges ovenpå og øverst de svitsede grønsager.
7: Krydr med salt og peber og hæld fløden over.
8: Et stykke sølvpapir lægges over fadet, som stilles i ovnen i 30 min. ved 200 grader. De sidste ti min. bages retten uden sølvpapir.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.