Torsk i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2521
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1: Kartoflerne koges.
2: Salt strøs over fisken, som skal trække med saltet, mens de andre ingredienser klargøres.
3: Hvidløgsfed og løg hakkes og peberfrugter skæres i strimler.
4: Varm olien på panden og svits grønsagerne til de er møre.
5: De kogte kartofler og tomaterne skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.
6: Fisken lægges ovenpå og øverst de svitsede grønsager.
7: Krydr med salt og peber og hæld fløden over.
8: Et stykke sølvpapir lægges over fadet, som stilles i ovnen i 30 min. ved 200 grader. De sidste ti min. bages retten uden sølvpapir.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?