Torsk i fad

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1046
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1: Kartoflerne koges.
2: Salt strøs over fisken, som skal trække med saltet, mens de andre ingredienser klargøres.
3: Hvidløgsfed og løg hakkes og peberfrugter skæres i strimler.
4: Varm olien på panden og svits grønsagerne til de er møre.
5: De kogte kartofler og tomaterne skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.
6: Fisken lægges ovenpå og øverst de svitsede grønsager.
7: Krydr med salt og peber og hæld fløden over.
8: Et stykke sølvpapir lægges over fadet, som stilles i ovnen i 30 min. ved 200 grader. De sidste ti min. bages retten uden sølvpapir.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?