Torsk i lækker tomat sauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5320
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Tomatpure, konserves
1 tsk.
Salt og peber
1/2 kg
Fuldmodne tomater
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 tbsp.
Rapsolie
750 g
Torsk, filet
2 tbsp.
Salt, groft
Torsk i lækker tomat sauce

(Sej eller rødfisk kan tilberedes på samme måde)
1: Drys fiskekødet med salt, læg det i et ovnfast fad og lad det trække 30 minutter i køleskabet.2: Skyl fileterne under rindende, koldt vand og tør dem. Smør fadet og læg fiskekødet tilbage heri. Sæt ovnen på 225 grader.3: Skold og flå tomaterne og hak tomatkødet fint.4: Pil og hak løget. Steg det gyldent i olie. Tilsæt tomat kød, tomatpure og piskefløde. Lad saucen koge godt igennem, og smag til med salt og peber.5: Klip en lille håndfuld basilikumblade og vend dem i saucen. Hæld saucen over fisken i fadet og sæt det i ovnen i ca. 25 minutter. Tag fadet ud af ovnen, pynt med nogle basilikumblade og server.
6: Serveres med flutes eller grønsager og jasmin ris.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?