- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5320
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 20, 2010
- 2 tbsp.
- Tomatpure, konserves
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1/2 kg
- Fuldmodne tomater
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 750 g
- Torsk, filet
- 2 tbsp.
- Salt, groft
(Sej eller rødfisk kan tilberedes på samme måde)
1: Drys fiskekødet med salt, læg det i et ovnfast fad og lad det trække 30 minutter i køleskabet.2: Skyl fileterne under rindende, koldt vand og tør dem. Smør fadet og læg fiskekødet tilbage heri. Sæt ovnen på 225 grader.3: Skold og flå tomaterne og hak tomatkødet fint.4: Pil og hak løget. Steg det gyldent i olie. Tilsæt tomat kød, tomatpure og piskefløde. Lad saucen koge godt igennem, og smag til med salt og peber.5: Klip en lille håndfuld basilikumblade og vend dem i saucen. Hæld saucen over fisken i fadet og sæt det i ovnen i ca. 25 minutter. Tag fadet ud af ovnen, pynt med nogle basilikumblade og server.
6: Serveres med flutes eller grønsager og jasmin ris.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.