Torsk i spinat og ostesovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5467
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1/2 tsk.
Salt og peber
1/2 dl
Creme fine 7%
2 dl
Sødmælk
75 g
Ost, fast, 40+
1 1/2 tbsp.
Hvedemel
1/2 stk
Citronsaft
400 g
Torsk, filet
200 g
Frossen hakket spinat
Torsk i spinat og ostesovs

Start med at opbage sovsen af margarine, mel, creme fine og sødmælk.
Smag til med salt og peber.
Skru helt ned for varmen og lad osten smelte heri, mens der røres regelmæssigt.
(Der kan vælges mellem revet ost eller en stump rest, der er skåret i mindre stykker).
Læg den optøede og afdryppede spinat i bunden af et smurt ildfast fad..
Pres det halve af citronen ud over spinaten og krydr med salt og peber.
Hæld halvdelen af ostesovsen over spinaten.
Læg torskefiletterne på, pres resten af citronen og krydr igen med salt og peber.
Slut af med resten af ostesovsen.
Bages ved 200 grader i 25 minutter.Serveringsforslag:

Server med kartofler.
Evt. tomater eller revet gulerod ville klæde retten rigtig godt.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?