- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret - Visninger
- 2325
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 8, 2010
- 1 tsk.
- Majsolie
- 2 skive(r)
- Ost, fast, 40+
- 400 g
- Torsk, filet
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Sennep, dijon
Tænd ovnen på 200 grader.
Torsken lægges i et smurt ildfast fad.
Drysses med salt.
Sennep og olie røres sammen og smøres på torsken.
Ovenpå hver stykke torsk lægges en skive ost.
(Hvis det falder i smag, kan man evt. før osten krydder med rosmarin eller timian)
Stil torsken i ovnen i 25 minutter.
Jeg serverede torsken med tomat salat https:/tomat-salat-3576/
Og broccoli salat https:/broccolisalat-den-rigtige-3559/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.