Torskeruller m/fløde-peberrodssauce & persillekartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
50 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Nytår
Visninger
1090
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Torskeruller m/fløde-peberrodssauce & persillekartofler

 
Torskeruller:
Rens og skyl torske (el. sej) fileterne, hvorefter de afduppes.Skyl myntebladene, hak dem groft, og læg dem på fileterne.Rul fileterne sammen, og fæstn med tandstikker.Læg rullerne i en bradepande på bagepapir, dryppes med olivenolie, og krydres med havsalt, og friskkværnet peber.Dampes i forvarmet ovn, på næstnederste rille, i ca 18-20 minutterv 200 grader.
Persillekartofler:Skrub aspargeskartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand,mærk efter en kvarter om de er færdigkogte.Skyl persillen grundigt, (gerne to gange), og hakkkes fint.Kartoflerne vendes i persillen lige før servering.
Babyspinatsalat:
Skyl spinatbladene grundigt, afdryppes og lægges i et serveringsfad.Skær æblet i små tern, brug en ske til at fjerne indmaden i agurken, og skær den ligeledes i tern. Skyl forårsløgene og skær dem i mindre skrå stykker.Bland æble, agurk og løgstykkerne og drys over spinatbladene, dryppes derefter med citronsaft efter behag.
Fløde-peberrodssauce:
Kog fløden til den er ved at få en cremet konsistens.Smag til med citron, salt og evt. sukker. Tag gryden af varmen, og vend den revne peberrod i saucen.Smag saucen til igen.
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?