- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Hovedret
Nytår - Visninger
- 1090
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 18, 2011
Torskeruller:
Rens og skyl torske (el. sej) fileterne, hvorefter de afduppes.Skyl myntebladene, hak dem groft, og læg dem på fileterne.Rul fileterne sammen, og fæstn med tandstikker.Læg rullerne i en bradepande på bagepapir, dryppes med olivenolie, og krydres med havsalt, og friskkværnet peber.Dampes i forvarmet ovn, på næstnederste rille, i ca 18-20 minutterv 200 grader.
Persillekartofler:Skrub aspargeskartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand,mærk efter en kvarter om de er færdigkogte.Skyl persillen grundigt, (gerne to gange), og hakkkes fint.Kartoflerne vendes i persillen lige før servering.
Babyspinatsalat:
Skyl spinatbladene grundigt, afdryppes og lægges i et serveringsfad.Skær æblet i små tern, brug en ske til at fjerne indmaden i agurken, og skær den ligeledes i tern. Skyl forårsløgene og skær dem i mindre skrå stykker.Bland æble, agurk og løgstykkerne og drys over spinatbladene, dryppes derefter med citronsaft efter behag.
Fløde-peberrodssauce:
Kog fløden til den er ved at få en cremet konsistens.Smag til med citron, salt og evt. sukker. Tag gryden af varmen, og vend den revne peberrod i saucen.Smag saucen til igen.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.