- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1503
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 75 g
- gorgonzola
- 250 g
- Bøffelmozzarella
- 600 g
- Tortellini
- 600 ml
- Tomatsovs, på glas
Læg tortellinierne i et ildfast fad og hæld tomatsovs over så de er dækket. Skær bøfmozzarellaen i skiver og fordel dem over tortellinierne. Pluk gorgonzolaen i stykker og læg dem over mozzarellaen. Gratiner retten ved 225 grader i et kvarter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.