Tortellini m. gorgonzolassauce og champignon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1331
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Hvidløg, fed
2 dl
Fløde 18 %
2 tbsp.
Persille, frisk
1 tsk.
Rapsolie
50 g
gorgonzola
10 stk
Basilikumblade, frisk
400 g
Tortellini
500 g
Champignon
1 tsk.
Salt og peber
Tortellini m. gorgonzolassauce og champignon

Sæt vand over til tortellinien og rengør champignonerne imens.
Smelt smør og steg champignonerne til væsken er fordampet og de er svagt brunede.
Tilsæt hakket hvidløg og steg med i få sekunder.
Krydr med salt + peber… og drys med friskhakket persille.
Mens champignonerne steger, koges fløden op med 5-6 blade basilikum, salt og lidt friskkværnet peber.
Skru ned for blusset og smelt gorgonzolaen i fløden.
Server tortellinien overhældt med gorgonzolassauce og champignoner på siden.
Pynt med basilikumblade.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?