- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1331
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 18, 2010
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Fløde 18 %
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 1 tsk.
- Rapsolie
- 50 g
- gorgonzola
- 10 stk
- Basilikumblade, frisk
- 400 g
- Tortellini
- 500 g
- Champignon
- 1 tsk.
- Salt og peber
Sæt vand over til tortellinien og rengør champignonerne imens.
Smelt smør og steg champignonerne til væsken er fordampet og de er svagt brunede.
Tilsæt hakket hvidløg og steg med i få sekunder.
Krydr med salt + peber… og drys med friskhakket persille.
Mens champignonerne steger, koges fløden op med 5-6 blade basilikum, salt og lidt friskkværnet peber.
Skru ned for blusset og smelt gorgonzolaen i fløden.
Server tortellinien overhældt med gorgonzolassauce og champignoner på siden.
Pynt med basilikumblade.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.