- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 10063
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 3, 2011
- 150 g
- Rucolasalat
- 200 g
- Philadelphia ost
- 450 g
- Røget laks
- 1 bdt.
- Purløg
- 6 stk
- Tortilla/Meltortillas
Totilla med laks (eller hvad man nu kommer i) er en let og hurtig ret. Det kan være som et mellemmåltid, frokost, forret (så skal de skæres i mindre stykker) eller en meget hurtig hovedret.
Der smøres et godt lag philadelphia ost på en tortilla, herefter lægges der rucolasalat og hakket purløg. Sluttelig et lag laks. Rul det hele fast sammen – det kan være en ide at rullerne pakkes i noget film og lægges i køleskabet lidt tid. Herefter er det let at skære dem i passende stykker – de holder formen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.